Dinamo

Dinamovistii, suparati pe cartitele din vestiar

Fundasul lui Dinamo, Lucian Goian, s-a declarat dezamagit de faptul ca incidentul pe care l-a avut la antrenamentul de joi cu Andrei Cristea a ajuns in presa.
Lucian Goian sustine ca incidentul cu Andrei Cristea nu a fost atat de puternic si ii acuza pe sefii clubului ca vor sa provoace artificial conflicte.

"Nu stiu cine a vrut sa strice linistea de la Dinamo. Probabil e cineva din interior si asta e dureros. Eu le numesc surse, nu sifoane. Nu stiu cum se poate simti un jucator când este numit 'sursa din vestiar'.... A fost un contact mai tare, cum sunt multe de acest gen la antrenamente. Nu ne-am certat.

Când stii ca ai ratat un transfer într-un campionat puternic pe ultima suta de metri, e normal sa fii putin dezamagit. El a si fost golgheterul campionatului în sezonul trecut... merita sa prinda un asemenea transfer. Nu era o echipa prea mica, de acolo putea face pasul rapid spre una mai puternica. De când e nea Ando antrenor, nu s-a mai pus problema de astfel de incidente", a spus Lucian Goian la plecarea in Turcia, unde Dinamo va juca un amical sambata cu Gaziantep.

Onlinesport


Dinamovistii, suparati pe cartitele din vestiar