Dinamo

Rubio ramane la Dinamo

Tehnicanul Ioan Andone a declarat, joi seara, ca presedintele Consiliului de Administratie al clubului, Nicolae Badea, a ajuns la un acord pentru semnarea unui contract cu fundasul spaniol Oscar Rubio Fauria (26 de ani), fost la Elche, care se pregateste deja cu Dinamo.

"Rubio ramâne, domnul Badea mi-a spus ca s-au înteles la contract. Mai avem în probe doi jucatori senegalezi pentru echipa a doua, îi vom vedea pâna saptamâna viitoare", a spus Andone.

Antrenorul a afirmat ca si-l doreste la Dinamo pe mijlocasul argentinian Pablo Brandan de la Unirea Urziceni, iar conducerea clubului negociaza pentru acesta: "Domnul Badea a discutat cu domnul Bucsaru despre Brandan. Bineînteles ca-l doresc pe Brandan, este unul dintre ce-i mai buni jucatori straini care au evoluat în România. Sa vedem!".

Andone a mai spus ca Andrei Cristea si Lucian Goian au avut o disputa la ultimul antrenament, dar considera ca incidentul a fost minor. "Eu aveam câte trei pe fiecare antrenament. Nu-i nicio problema pentru mine. Nu s-au înjurat, la o miuta au intrat putin mai tare. E foarte bine ca se mai contreaza", a explicat tehnicianul.

El a precizat ca fundasul Dragos Grigore, refacut dupa o accidentare care l-a tinut departe de gazon mai multe luni, va juca primul meci oficial la echipa a doua, la acest sfârsit de saptamâna.



Rubio ramane la Dinamo