Dinamo

Danciulescu critica jocul lui Dinamo

Atacantul Ionel Danciulescu a declarat, vineri, ca este bine ca formatia sa, Dinamo, a suferit infrangerea din meciul cu Universitatea Cluj la inceputul campionatului, apreciind ca este, totusi, inadmisibil ca o echipa care se bate la titlu sa conduca acasa si apoi sa piarda.

"Din pacate am pierdut. Este bine ca s-a intamplat acest lucru la inceputul campionatului. Au fost tot felul de discutii, dar pana la urma totul se joaca pe teren si acolo se vede rezultatul. Claudiu Niculescu a facut o partida extraordinara, ca si intreaga sa echipa. Bravo lor, ii felicit. Noi am prins o zi slaba. Am condus cu 2-1, iar pentru mine este inadmisibil ca o echipa care se bate la titlu sa conduca pe teren propriu si apoi sa piarda", a spus Danciulescu.

El a adaugat ca nu a venit la Dinamo pentru a pleca la alta echipa, desi a admis ca nu este in forma maxima. "Nu am venit la Dinamo ca sa plec. Inca nu am ritm de joc, dar fizic sunt bine. Cand voi fi pregatit voi juca. Am venit sa joc si sa ajut pe Dinamo", a spus jucatorul.

La randul sau, mijlocasul Gabriel Torje s-a aratat dezamagit de infrangere:"A fost un meci care ne doare atat pe noi, cat si pe toti dinamovistii. Clujenii au venit aici sa-si joace sansa si au facut-o cu multa ardoare si multa lupta, reusind sa scoata trei puncte unde nu cred ca va mai reusi cineva".

Torje s-a aratat incantat de faptul ca a fost selectionat in lotul pentru meciurile cu Albania si Belarus, primele din preliminariile Campionatului European din 2012. "Ma bucur ca am fost selectionat la nationala mare. Sunt emotionat, orice jucator se gandeste sa ajunga la nationala tarii sale. Chiar daca sunt laudat, eu trebuie sa raman cu picioarele pe pamant si sa-mi vad de treaba, pentru ca nu este bine sa mi se urce la cap", a spus jucatorul.

Echipa Dinamo Bucuresti a fost invinsa, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (3-2), de formatia Universitatea Cluj, intr-un meci din cadrul etapei a VI-a a Ligii I.

Mediafax



Danciulescu critica jocul lui Dinamo