Dinamo

Andone ii da unda verde lui Torje si vorbeste despre Hajduk Split

Ioan Andone si-a dat acordul pentru transferul lui Gabi Torje la Borussia Dortmund. "Falcosul" a afirmat ca nu se va opune plecarii micutului mijlocas de banda, daca acesta va primi o oferta buna si ca nici un jucator nu este indispensabil la Dinamo. Declaratiile lui Ando aui venit inainte de plecarea la Split, pentru partida de Liga Europa.
"Daca Torje va avea o oferta avantajoasa pentru el si pentru club, poate pleca. Nici un jucator nu este indispensabil, am 33 la dispozitie, am de unde alege", a spus Andone.

De asemenea, Andone a mentionat ca transferul lui Cristi Pulhac la Hercules Alicante nu s-a parafat inca, dar are la dispozitie doua variante pentru inlocuirea acestuia.

"Pulhac pana nu semneaza nu e nimic sigur, trebuia sa plece de 3 ori pana acum asa ca mai bine asteptam sa vedem ce se intampla cu transferul lui. Avem doua variante la echipa pentru inlocuirea lui, vor mai veni doi jucatori pe acest post", a precizat Andone.

"Niciun jucator nu e indispensabil pentru mine. Eu am 36 de jucatori la antrenamente. Sa apuc sa antrenez 26, nu 36, am 10 jucatori în plus. Unii vor juca la echipa a doua sau îi vom împrumuta pâna în septembrie. Sunt foarte multi jucatori si nu pot spune ca daca lipseste unul stric jocul echipei", a declarat Andone la plecarea spre Split.

Referitor la returul cu Hajduk Split din Liga Europa, Andone sustine ca formatia sa nu va trata meciul cu superficialitate.

"Va fi o partida destul de complicata. Aici am reusit sa-i surprindem, am reusit sa înscriem trei goluri, dar acolo va fi cu totul alt meci. Orice partida are o alta istorie. Noi am luat o optiune de calificare dar calificarea trebuie sa o obtinem acolo prin multa disciplina tactica în organizarea apararii. Aici avem probleme, s-a vazut asta si în campionat, si la meciul asta trebuie sa avem o atentie sporita. Emotii nu am cum sa am pentru ca am trecut prin prea multe în viata. Sper ca baietii sa nu aiba emotii si sa treaca peste presiunea care va fi. Ei trebuie sa înscrie repede ca sa îsi faca meciul usor, dar daca înscriem noi va fi mai simplu pentru noi sa rezolvam problema calificarii. Nu mergem sa facem 0-0. Nici nu am încredere ca vom putea sa facem 0-0. Mergem sa înscriem gol si daca reusim ne gândim si la victorie", a spus Andone la plecare spre Split, de pe aeroportul Aurel Vlaicu.

Tehnicianul spera ca echipa sa sa continue seria evolutiilor bune pe care le-a avut în acest sezon: "Am mai avut un atac asa puternic când am reusit eventul cu Dinamo, si am reusit aproape 100 de goluri. Dar nu trebuie laudat numai atacul ci întreaga echipa pentru ca si fundasii îsi fac datoria chiar daca mai sunt câteva probleme. Important este ca am creat o anumita emulatie la nivelul lotului, toti jucatorii stiu ca trebuie sa joace si sper sa continuam pe o linie ascendenta".

Onlinesport



Andone ii da unda verde lui Torje si vorbeste despre Hajduk Split