Dinamo

Danciulescu vrea sa-si incheie cariera la Dinamo

Atacantul Ionel Danciulescu, revenit în acest sezon la Dinamo dupa transferul la Hercules Alicante, a declarat, marti, într-o conferinta de presa, ca îsi doreste sa-si încheie cariera la clubul din Soseaua Stefan cel Mare.

Întrebat daca se gândeste la un sfârsit de cariera în tricoul echipei Dinamo, Danciulescu a raspuns: "Cred ca nici nu se mai pune problema. Eu îmi doresc sa fie asa. Cred ca asa va fi".

Atacantul Ionel Danciulescu a precizat ca a avut oferte si de la alte echipe din Liga I, dar si-a dorit sa evolueze din nou la Dinamo. "Au mai fost oferte si din alte parti, le multumesc tuturor celor care s-au gândit la mine, dar era foarte greu sa aleg o alta echipa în România în afara de Dinamo. Sunt bucuros ca m-am întors acasa. Era destul de greu sa evoluez în alta parte în România decât aici. Trecutul, prezentul si viitorul meu este legat de Dinamo", a spus Danciulescu.

Danciulescu a mentionat ca a fost dezamagit de tratamentul la care a fost supus de conducatorii gruparii Hercules Alicante, care l-au anuntat la trei saptamâni de la terminarea campionatului ca nu se vor baza pe serviciile lui în noul sezon din Primera Division. "Am fost suparat pe situatia în sine. Era corect si normal sa-mi fi spus dupa ce s-a terminat campionatul nu sa primesc hârtii dupa trei saptamâni. De la toti oamenii care erau acolo primeam asigurari ca totul este bine si pâna la urma nu a fost asa. Au renuntat la primii doi golgheteri, eu si muntenegreanul Delibasici. Era al doilea golgheter dupa mine. Asta a fost politica clubului. A trecut, sunt aici, sunt bucuros si sper sa fac lucrurile sa iasa asa cum ne dorim toti", a mai spus el.

Atacntul Ionel Danciulescu a fost prezentat, marti, într-o conferinta de presa, drept noul jucator al formatiei Dinamo. El va purta la formatia dinamovista numarul 15, acelasi cu care a debutat în prima liga pentru echipa din Stefan cel Mare.

Danciulescu (33 de ani) a fost transferat anul trecut de la Dinamo la Hercules Alicante, echipa cu care a promovat în prima liga spaniola. Ionel Danciulescu a marcat 10 goluri în 25 de meciuri pentru Hercules.

De curând, reprezentantii clubului spaniol, care se confrunta cu probleme financiare, l-au anuntat pe Danciulescu ca i-au reziliat unilateral contractul.

Mediafax


Danciulescu vrea sa-si incheie cariera la Dinamo