Dinamo

Reactii dupa revenirea lui Danciulescu la Dinamo

Iata aici ce au declarat Ionel Danciulescu, Cristi Borcea, Ioan Andone si Nicolae Badea dupa ce atacantul in varsta de 33 de ani s-a intors in Stefan cel Mare dupa o pauza de un an.
Cristi Borcea: "Ma bucur ca Danciulescu a revenit la Dinamo. Nici un dinamovist adevarat nu poate uita ca Danciu a plans cand a plecat din Stefan cel Mare. Atat el, cat si Niculescu au facut foarte multe pentru Dinamo in ultimul deceniu. Suntem obligati sa le organizam un meci de retragere peste cativa ani, cand vor hotari sa-si incheie carierele"

Ionel Danciulescu:
"Ma bucur ca m-am intors acasa!  Din 100 de oameni, 99 mi-au transmis sa nu revin in tara. Sunt un tip ambitios, imi plac provocarile si sunt fericit ca voi juca din nou la Dinamo. Imi doresc din tot sufletul sa reusim sa ne indeplinim obiectivele

Nicolae Badea: 
“Dinamo si-a dorit foarte mult revenirea lui Danciulescu! Cand spun Dinamo nu ma refer doar la antrenori, conducere, ma refer la toti suporterii nostri. Toti contam pe experienta si valoarea lui Danciulescu, pe atasamentul sau fata de club!”
 
Ioan Andone:
"Este un transfer foarte important pentru Dinamo. Danciulescu este un jucator valoros, un exemplu de urmat pentru colegii sai. Sunt convins ca experienta lui Danciu ne va ajuta foarte mult in noul proiect al lui Dinamo“
 
Sursa: fcdinamo.ro
 


Reactii dupa revenirea lui Danciulescu la Dinamo