Dinamo

Andrei Cristea: "Am pierdut multe puncte cu echipele mici, trebuie sa fim atenti cu Astra"

Atacantul dinamovist Andrei Crsitea a declarat, vineri, ca în campionatul trecut echipa sa a pierdut foarte multe puncte cu formatiile considerate mici si de aceea jucatorii "alb-rosii" ar trebui sa fie foarte concentrati la meciul cu Astra Ploiesti, din prima etapa a Ligii I.

"Meciul cu Astra va fi cu totul diferit fata de cel cu Olimpia Balti, e o chipa buna, important e sa ramânem concentrati si sa nu ne entuziasmam prea tare. Trebuie sa obtinem cele trei puncte. Sper sa ma refac, am probleme cu o glezna, sper sa pot juca. Astra, ca si multe echipe mici ne-au luat puncte în campionatul trecut si de aceea trebuie sa fim atenti sa nu mai patim asta. Ne dorim foarte mult sa câstigam acest campionat. Nu stiu daca Steaua este cel mai dificil adversar, dupa 5 etape ne putem da seama de potentialul echipelor. Noi ne dorim sa obtinem maximum din fiecare meci", a spus Andrei Cristea.

Antrenorul Ioan Andone considera ca prezenta fostului antrenor stelist Mihai Stoichita pe banca tehnica a formatiei Astra Ploiesti nu ar trebui sa-i motiveze pe jucatorii sai pentru a câstiga partida. "Primul nostru gând este sa câstigam campionatul si sa atragem suporterii la stadion. Pentru a crea o echipa ai nevoie de suporteri. Ai nevoie de toate conditiile de a face performanta. Mai sunt retusuri de facut. Important e cum vom juca de acum înainte. Cu Astra nu e o partida speciala, trebuie sa batem nu pentru ca e Stoichita acolo, dar trebuie sa fim concentrati si sa câstigam. Baietii sunt constienti de asta", a spus Andone.

Atacantul Liviu Ganea, care în sezonul trecut a fost împrumutat la Astra Ploiesti, considera ca fosta sa echipa este ai puternica de când a fost numit antrenor Mihai Stoichita: "Astra e o echipa total schimbata pentru ca a venit si domnul Stoichita si o serie de jucatori noi. În plus, un lucru este cert, Astra joaca foarte bine meciurile de acasa si asta ar trebui sa ne faca sa fim atenti".

Partida Astra Ploiesti - Dinamo, din cadrul primei etape a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 21.00.

Mediafax



Andrei Cristea: "Am pierdut multe puncte cu echipele mici, trebuie sa fim atenti cu Astra"