Dinamo

Dinamo si-a prezentat noul echipament de joc

FC Dinamo si-a prezentat, vineri, în cadrul unei conferinte de presa, la care au participat antrenorul Ioan Andone si jucatorii Juan Pablo Garat, Andrei Cristea, Gabriel Torje si Liviu Ganea, noul echipament de joc, Nike, în trei variante de culoare, rosu complet, alb-rosu si verde complet.

Echipamentul principal al jucatorilor echipei Dinamo în acest sezon este cel de culoare rosie.

"Exista un parteneriat de 5 ani cu Dinamo. Echipamentele din acest sezon înglobeaza tehnologiile de ultim moment din domeniu. Echipamentul principal este rosu complet, cele secundare fiind alb-rosu si verde. Anul acesta Nike vine cu o structura îmbunatatita, care aduce un plus de confort si ventilatie de pâna la 10 la suta. Anul acesta materialul este mai usor cu 15 la suta, tehnologia venind cu carcteristici îmbunatatite. O alta noutate este mingea oficiala a campionatului national de fotbal, realizata din 5 straturi de polietilena presata, cu o traiectorie îmbunatatita. E acelasi model folosit în Italia si Franta", a declarat directorul de marketing al companiei care distrubuie echipamentul sportiv, Malina Soare.

Antrenorul Ioan Andone spera ca noul echipament sa ajute echipa sa pentru a-si atinge obiectivul: "Ma bucur ca Nike continua colaborarea cu noi, sper sa ne aduca noroc. Cum Nike este un campion mondial al echipamentelor sportive, sper ca si noi sa fim campioni nationali".

Mediafax



Dinamo si-a prezentat noul echipament de joc