Dinamo

Liviu Ganea: "Sa nu ne imbatam cu apa rece, va fi mai greu cu Hajduk Split"

Fotbalistul dinamovist Liviu Ganea a declarat, joi seara, ca echipa sa nu trebuie sa se "îmbete cu apa rece" dupa victoria, cu scorul de 5-1, din meciul cu Olimpia Balti, deoarece echipa moldoveana este modesta si cu urmatoarea adversara din Liga Europa, Hajduk Split, va fi mai dificil.

"A fost un meci destul de spectaculos, dar sa nu ne îmbatam cu apa rece. Olimpia Balti e totusi o echipa destul de modesta. Va fi mult mai greu cu Hajduk si va trebui sa fim mai organizati. Pentru moralul nostru este bun acest rezultat si speram ca la urmatoarele meciuri sa vina si mai multi suporteri", a spus Ganea.

Liviu Ganea a precizat ca nu s-a suparat dupa ce Torje a executat penaltiul din care a marcat golul de 5-0. "Nu m-am suparat ca a batut Torje penaltiul, a fost decizia antrenorului si m-am conformat. Nu stiu daca vom sarbatori în seara asta, pentru ca intram în cantonament la Saftica, poate vom bea un pahar de vin", a adaugat el.

Ganea a declarat ca îsi doreste sa joace si sa înscrie în prima etapa a Ligii I, în care Dinamo va întâlni echipa Astra Ploiesti: "Cred ca la Ploiesti va fi mult mai greu, eu îmi doresc sa evoluez în acest meci si sa marchez, pentru ca este un meci special pentru mine".

Echipa Dinamo Bucuresti s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa, cu scorul general de 7-1, dupa ce a învins, joi, pe teren propriu, cu 5-1 (3-0), formatia moldoveana Olimpia Balti, în mansa secunda a turului doi preliminar al competitiei. Dinamo va întâlni în turul trei preliminar formatia croata Hajduk Split.

Mediafax



Liviu Ganea: "Sa nu ne imbatam cu apa rece, va fi mai greu cu Hajduk Split"