Dinamo

Giovani Becali il baga pe Nicolae Badea in gura suporterilor

Omul care dirijeaza din umbra lucrurile la Dinamo, Giovani Becali, il baga pe Nicolae Badea in "gura" mare a suporterilor din Stefan cel Mare, la o zi dupa anuntul retragerii lui Cristi Borcea.
"Domnul Borcea s-a retras, este timpul ca Nicolae Badea sa iasa in fata si sa incaseze si el, asa cum au facut-o ceilalti actionari. Pana acum, domnul Badea a stat in umbra si a fost menajat", a spus Giovani Becali la gsptv.

Fostul impresar a explicat de ce Ioan Andone a dat din ce in ce mai multe semne de nemultumire in ultima perioada din cauza transferurilor esuate.

"La Dinamo nu sunt bani pentru transferuri spectaculoase. Sunt bani chibzuiti si vor fi bani din transferuri ulterioare. Andone incepe o munca grea, trebuie sa refaca un moral si un lot de 18-19 jucatori pe care sa se bazeze. Are incertitudini asupra unor jucatori care pot sa plece sau sa ramane", a adaugat Becali.

Lipsa banilor de la Dinamo se vede si din transferurile pe care echipa din Stefan cel Mare le-a facut in aceasta vara. Joi, armeanul Artak Andrikyan a ajuns la Dinamo si a facut deja primul antrenament alaturi de jucatorii lasati acasa. El are 22 de ani si joaca pe postul de fundas stanga.

Onlinesport


Giovani Becali il baga pe Nicolae Badea in gura suporterilor