Dinamo

Dinamovistii, disperati sa vanda

Conducerea lui Dinamo si-a scos pe taraba cele mai importante nume pentru a face rost de bani.  Dinamovistii sunt gata sa isi cedeze chiar si golgheterul, doar pentru a supravietui inca un sezn in Liga 1.
"Andone degeaba asteapta jucatori pentru ca nu i se vor cumpara pana cand nu se va face rost de bani din vanzarea altor nume grele. La inceput au vrut sa ii vanda pe Zicu si Adrian Cristea, dar cine cumpara jucatori care nu au mai facut nimic in ultimii doi ani? A existat si varianta plecarii lui Marius Niculae, insa a avut un sezon slab, are si o varsta si nu mai da nimeni mai mult de 500 de mii de euro.

Cel mai probabil va pleca Andrei Cristea, pentru ca sunt patru cluburi interesate de el. Dinamo a cerut initial 3 milioane de euro, insa suma a scazut treptat si s-a ajuns la 1.2 milioane. Daca nu il vor vinde, va fi greu sa tina steagul sus in sezonul urmator", a explicat un apropiat al conducerii din Stefan cel Mare.

Sursa noastra sustine ca Ioan Andone a fost total nemultumit ca i s-au adus jucatori in probe, insa a primit promisiuni ca i se vor transfera doi jucatori dupa ce va incepe campionatul.

"Lui Andone i s-a transmis sa rezolve cumva in startul sezonului, deoarece sunt meciuri usoare, iar apoi, pana la sfarsitul perioadei de transferuri, i se vor mai aduce doi jucatori. Totul depinde de situatia accidentatilor si de modul in care vom incepe campionatul", a adaugat sursa respectiva.

Onlinesport


Dinamovistii, disperati sa vanda