Dinamo

Fanii lui Dinamo au protestat pe peretii stadionului

Suporterii lui Dinamo au reinitiat conflictul cu conducerea clubului, dezamagiti de mutarile facute in aceasta vara. Vezi aici mesajul suporterilor si raspunsul sefilor din Stefan cel Mare.
"Unde Giovani e, nimic nu e", Dinamo suntem noi", "Plecati cu totii", "Andone, nu gira cu hotii!" si "M*** Chiacu" au scris suporterii pe peretii din preajma stadionului.

Vizat de mesajele suporterilor, fostul preseditne Cristi Borcea nu a dorit sa comenteze. "Nu ma mai intereseaza ce fac suporterii. Pentru asta trebuie sa vorbiti cu domnul Badea. Oricum, le-am facut pe plac suporterilor. Nu mai stau", a declarat Cristi Borcea pentru ProTv.

Lasat singur de Cristi Borcea, presedintele Nicolae Badea a condamnat atitudinea suporterilor, spunand ca aceasta nu este benefica.

"Este regretabil ca ajungem la astfel de manifestari. Jucatorii, familiile jucatorilor sau cei care se implica financiar si sportiv la club au de suferit. Pentru mine nu exista un subiect din ce se scrie pe garduri sau bannere. Oamenii din Romania au mult mai multe alte probleme decat cei 10-15 care s-au gandit sa-si exerseze calitatile ortografice", a raspuns Nicolae Badea pentru ProTv.

Onlinesport


Fanii lui Dinamo au protestat pe peretii stadionului