Dinamo

Andone despre contestatarii sai: "Sunt niste cretini"

Ioan Andone le raspunde dur celor care il constesta. Campania de achizitii a lui Dinamo i-a facut pe suporterii "cainilor rosii" sa puna la indoiala verticalitatea lui Andone, acuzandu-l ca se ocupa de "vopsitul" jucatorilor fratilor Becali.
"Eu fac transferurile! Eu decid cine vine si cine pleaca, in functie de bugetul pe care il am la dispozitie. E normal ca actionarii sa fie la curent cu tot, pentru ca ei dau banii. Cei care cred si spun altceva nu ma intereseaza, sunt niste cretini. Am sapte fundasi centrali in lot: Goian, Garat, Moti, Grigore, Scarlatache, Diabate si Maksumic.

Ca nu sunt toti apti e doar o conjunctura. In banda dreapta, chiar daca pleaca Helder, suntem acoperiti cu Homei, Rus si Scarlatache. Vor mai veni jucatori, stiu si cine sunt, dar prefer sa nu le dau numele pentru a nu le creste pretul", a spus Ioan Andone pentru Cancan.

Dinamo i-a transferat in aceasta vara pe Helder, Garat, Naumovski si Maksmuci. Transferurile lui Nastasie si Cardoso au cazut, desi erau rezolvate.

Onlinesport


Andone despre contestatarii sai: "Sunt niste cretini"