Dinamo

Vedetele lui Dinamo, scoase la vanzare

Ingropati de criza financiara, sefii lui Dinamo au redus preturile de vanzare ale jucatorilor importanti. Dinamovistii sunt disperati sa vanda cativa jucatori pentru a-i putea face rost de bani lui Ioan Andone.
La intoarcerea din cantonamentul austriac, in care Dinamo nu a bifat nici o victorie,  conducerea clubului din Stefan cel Mare a sustinut o sedinta de urgenta. In cele patru ore de discutii, lui Andone i s-a transmis ca trebuie "sa se descurce cu ce are", deoarece momentan nu sunt bani.

Ioan Andone a cerut cu disperare intariri. "Am ajuns sa iau jucatori in probe, n-am cum sa fac performanta in aceste conditii", i-a spus Andone lui Nicolae Badea.

"Falcosul" a fost anuntat ca, pentru a primi jucatori pe care clubul sa plateasca bani, este nevoie sa renunte la cateva piese grele.  Andone nu a vrut sa auda de asa ceva, insa s-a resemnat si si-a dat acordul pentru plecarea unui atacant, cel mai probabil Andrei Cristea.

Pe langa golgheterul din sezonul trecut, sefii lui Dinamo poarta tratative si pentru vanzarea lui Gabriel Torje, Adrian Cristea si Marius Niculae, ramanand sa aleaga in cele din urma oferta cea mai buna.

Andone a primit si vesti bune in sedinta organizata la intoarcerea din cantonamentul  austriac. Maksumici, Naumovski si Carlos Cardoso sunt jucatorii lui Dinamo pentru sezonul urmator.

Onlinesport


Vedetele lui Dinamo, scoase la vanzare