Dinamo

Andone: "Cu ei ma bat la titlu"

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a anuntat schimbari dupa ce echipa sa a parasit Austria fara victorie. Totusi, Andone ramane optimist ca va putea sa se bata la titlu.
"Iar am luat gol din lovitura libera, ma îngrijoreaza lucrul asta. Repriza a doua a fost mai buna, am si sutat la poarta. De la distanta, e adevarat. Saptamâna viitoare s-ar putea perfecta schimbul Zicu - Grigorie. Nu sunt frustrat de faptul ca nu am multi bani de transferuri. Asta e lotul si cu ei ma bat la titlu!. Concluziile primului cantonament sunt cam pripite.

Sunt multumit de cei doi jucatori aflati in probe, mai ales de portar. A jucat si la nationala, iar la echipa de club a evoluat constant. Despre Maksumic trebuie sa va spun ca mi-a fost recomandat ca fundas, dar eu l-am vazut la un meci cu U Cluj si este mijlocas central. Eu as vrea sa-i pastrez, dar trebuie sa ne întelegem cu cluburile lor la bani", a spus Ioan Andone.

Cu doua saptamani inaintea primului meci oficial, dinamovistii sunt in corzi din cauza jocului penibil aratat in meciurile amicale. Duminica, Dinamo a pierdut din nou, scor 1-2 cu Red Bull Salzburg. In prima repriza, dinamovistii au trecut rar de centrul terenului, in timp ce adversarii lor au avut sase mari ocazii de poarta. Dinamo a fost putin mai ofensiva in partea a doua, insa a gasit calea spre gol abia in prelungiri prin Liviu Ganea.

Onlinesport


Andone: "Cu ei ma bat la titlu"