Dinamo

Pulhac, imprumutat in Spania. Portar camerunez la Dinamo

Dinamo a batut palma cu oficialii lui Hercules Alicante pentru imprumutul pe un sezon al lui Cristi Pulhac. Fundasul stanga va fi coleg cu Ionel Danciulescu la noua sa echipa.
Pentru imprumutul lui Pulhac, Dinamo va primi 200 de mii de euro, iar jucatorul va avea un salariu de 350 de mii de euro pe an. In cazul in care Pulhac va confirma, spaniolii vor mai plati 700.000 de euro.

Dinamovistii au adus deja un inlocuitor pentru Pulhac. Silviu Izvoranu s-a intors la Dinamo si va fi pastrat in lot de Ioan Andone.

Cealalta varianta pentru inlocuirea lui Cristi Pulhac este Zie Diabate, care la precedentul meci amical a fost testat pe postul de fundas central.

In plus, peste cateva zile va mai sosi la Dinamo un fundas stanga din strainatate, transferul fiind in proportie de 99% rezolvat.

De asemenea, in cantonamentul lui Dinamo este asteptat portarul camerunez Joslain Leonel Mayebi, in varsta de 23 de ani. Camerunezul de 1.90 a mai jucat pentru AEK Larnaca, Hakoah-Amidar, Beitar Ierusalim si Maccabi Ahi Nazareth.

Onlinesport


Pulhac, imprumutat in Spania. Portar camerunez la Dinamo