Dinamo

Hercules Alicante, salvarea lui Dinamo

Aflati in colaps financiar, dinamovistii isi pun speranta in Hercules Alicante, gruparea nou-promovata in Primera Division, caruia i-a propus mai multi jucatori.
Dinamovistii l-au scos  din sarite pe Ioan Andone cu lentoarea in care i se aduc jucatorii ceruti. Andone a prezentat o lista de sapte nume conducerii lui Dinamo, dar deocamdata nu a sosit nici un jucator solicitat de el.

Motivul principal este de ordin financiar. Dinamovistii nu dispun de lichiditati pentru a cumpara jucatori, astfel ca Andone trebuie sa astepte mai intai plecarea unora.

Giovani Becali a propus mai multi jucatori de-ai lui Dinamo la mai multe cluburi din Europa, insa a fost refuzat elegant. Ultima speranta pentru Giovani se numeste Hercules Alicante.

Aici Dinamo a trimis unul dintre putinii jucatori care au confirmat, pe Ionel Danciulescu, iar in baza relatiilor de prietenie cu Esteban Vigo se asteapta transferul a inca cel putin doi.

Dinamo i-a propus la Hercules pe Cristi Pulhac, Ianis Zicu, Adrian Cristea si Marius Niculae, insa doar primul are sanse reale de transfer.

Onlinesport


Hercules Alicante, salvarea lui Dinamo