Dinamo

Marius Niculae: "Sezonul viitor ne gandim la revansa"

Atacantul dinamovist Marius Niculae spune ca echipa sa vrea revansa în sezonul viitor, nefiind multumit de locul sase ocupat la finalul editiei trecute a Ligii I, pe care îl considera neonorant pentru formatia din Soseaua Stefan cel Mare.

"Ne gândim la revansa în noul sezon pentru ca locul ocupat anul trecut nu e onorant pentru Dinamo. De la locul doi în jos este de neacceptat, e un esec. Speram ca anul asta sa câstigam campionatul si cupa, aceleasi obiective ca în fiecare an. Trebuie sa învatam din greseli. Daca domnul Piturca va semna cu Steaua va fi foarte greu, pentru ca îl cunosc bine. Steaua va fi un candidat sigur la titlu. Vor fi însa 4 sau 5 echipe care se vor bate la tiltu, cele care vor investi bani în transferuri. Una e CFR Cluj, campioana, a doua Unirea Urziceni, care joaca în Liga Campionilor si apoi restul Dinamo, Steaua, Rapid si altele", a spus Niculae la Institutul National de Medicina Sportiva, unde lotul echipei Dinamo a efectuat, marti dimineata, vizita medicala.

Atacantul dinamovist e convins ca echipa sa va avea de câstigat din meciurile pe care le va disputa în Liga Europa în aceasta vara: "E un lucru bun ca vom juca în Europa League. Daca ne vom califica în grupe vom întâlni echipe care pot juca oricând în Liga Campionilor. Este o experienta pentru noi pentru ca ne gândim ca într-un final sa jucam si noi în grupele Champions League. E adevarat ca premiile de joc de anul trecut de la Liberec, nu le-am vazut nici pâna azi, dar important e ca am facut istorie si conteaza mai mult decât banii pe care ar fi trebuit sa-i primim. Nu mai speram sa-i primim".

Tot marti a efectuat vizita medicala la INMS si portarul echipei Steaua, columbianul Robinson Zapata.

Mediafax



Marius Niculae: "Sezonul viitor ne gandim la revansa"