Dinamo

Badea merge pe mana lui Andone

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marti, ca tehnicianul Ioan Andone, care a semnat un contract pe doi ani cu gruparea "alb-rosie", are capacitatea de a reconstrui acea echipa pe care o asteapta suporterii.

"Am promis ca pâna la finalul lunii mai vom anunta numele noului antrenor principal. FC Dinamo a ajuns la un acord cu Ioan Andone pentru un contract valabil pentru urmatorii doi ani, cu optiune de prelungire pentru înca un sezon. Andone are doua obiective la Dinamo: reconstructie si performanta! Ando stie foarte bine ce înseamna performanta pentru clubul unde s-a consacrat ca jucator si antrenor. Sunt convins ca Andone are capacitatea de a pregati si reconstrui acea echipa pe care suporterii o asteapta", a declarat Nicolae Badea, informeaza site-ul oficial al gruparii "alb-rosii".

Tehncianul Ioan Andone s-a declarat multumit de proiectul propus de conducerea dinamovista: "Îmi place noul proiect Dinamo. Sunt încrezator, nu-mi este teama sa preiau echipa dupa trei ani fara un trofeu în România. Îmi doresc din tot sufletul sa readucem publicul la stadion, sa le redam tuturor dinamovistilor placerea de a veni lânga echipa pentru a avea rezultate".

Cu Ioan Andone la conducerea echipei tehnice, Dinamo a câstigat un titlu de campioana în 2004, de trei ori Cupa României, în 2003, 2004, 2005 si Supercupa României, în 2005.

Mediafax



Badea merge pe mana lui Andone