Dinamo

Andone a semnat pe doi ani cu Dinamo

Ioan Andone este oficial antrenorul lui Dinamo. "Falcosul" a semnat un contract valabil pe o perioada de doi ani in care va incerca sa readuca titlul in Stefan cel Mare.
"Am discutat cu conducerea clubului Dinamo si am ajuns la un acord. Aseara (n.r. - luni) am semnat un contract pe o perioada de doi ani cu optiune de prelungire pentru înca unul. Obiectivele stabilite împreuna cu conducerea sunt urmatoarele: în primul an reconstructia echipei si câstigarea titlului în cel de-al doilea sezon", a spus Andone.

Ioan Andone, în vârsta de 50 de ani, a pregatit în returul sezonului trecut formatia Rapid Bucuresti. El a mai fost antrenor la Dinamo în perioada 2003-2006, atunci când a câstigat un titlu de campion si trei Cupe ale României.

Ioan Andone s-a intalnit cu sefii lui Dinamo luni seara pentru a pune la punct ultimele detalii inaintea semnarii contractului. Nu au existat probleme, astfel ca Andone a semnat pe doi ani.

In primul sezon, Andone are ca obiectiv calificarea intr-o cupa europeana, pentru ca in sezonul 2011/2012 obiectivul sau fiind castigarea titlului.

Ioan Andone va castiga in Stefan cel Mare 20 de mii de euro pe luna, adica 240 de mii de euro pe sezon.

Onlinesport


Andone a semnat pe doi ani cu Dinamo