Dinamo

Giovani Becali vrea sa ii tina pe dinamovisti 'in lanturi'

Giovani Becali vrea sa transforme cantonamentul lui Dinamo intr-o adevarata puscarie. Fostul impresar, banuit ca ar face din umbra jocurile la Dinamo, vrea sa ii lase pe jucatori fara telefoane si fara televizor in cantonament, pentru a nu mai pierde noptile. De asemenea, Giovani vrea sa ii puna pe jucatori sa semneze condica.
"Dupa numirea noului antrenor, eu as face un alt regulament la Saftica. La intrare, ar trebui sa punem un tablou cu numele fiecarui jucator, iar cînd se face ora 22:30 sau 23:00, fiecare sa vina si sa dea cu subsemnatul acolo! Apoi, toti ar trebui sa puna telefoanele mobile într-o geanta, sa nu mai fie tentati de conversatii nocturne", a spus Giovani Becali la Telesport.

Giovani Becali nu s-a oprit aici si a afirmat ca nu i-ar lasa pe jucatori sa se mai uite la televizor in serile dinaintea meciului. Giovani Becali ii banuieste pe jucatori ca se uita la filme porno, asa cum acuza si Vasile Turcu in urma cu ceva timp.

"Dupa toate astea, i-as închide în camere, dar în prealabil le-as scoate si televizorul din priza! Din pacate, în România, doar asa se poate face treaba, alta cale de reusita nu exista. Daca asta e mentalitatea lor, tu de ce sa te comporti altfel cu ei?!", a adaugat Giovani.

Onlinesport


Giovani Becali vrea sa ii tina pe dinamovisti 'in lanturi'