Dinamo

Talnar: "Mi-am facut datoria la Dinamo"

Tehnicianul Cornel Talnar a declarat ca in opinia sa si-a facut datoria la Dinamo, formatia din Stefan cel Mare terminand campionatul pe locul 6, ultimul care asigura participarea in Liga Europa.

"Eu consider ca mi-am facut datoria la Dinamo. Am luat echipa de pe locul 9 si am adus-o pe locul 6, care ne asigura si participarea într-o cupa europeana. Consider ca jocurile din primele zece etape ale returului au fost apreciate de toata lumea. Ne apropiasem la doua puncte de lider, însa au aparut bulversarile si deranjul de la echipa, care au condus la ceea ce stim cu totii", a spus Talnar.

Antrenorul dinamovist a continuat: "Ne-am îndeplinit obiectivul, cel de calificare într-o cupa europeana. Cei care vor aprecia daca voi mai ramâne la Dinamo sunt actionarii. Am fost adus la echipa într-un deranj total si eu consider ca mi-am facut datoria Nu puteam spera la mai mult în actualul sezon".

Despre jocul cu FC Vaslui din ultima etapa, Talnar a spus: "A fost un joc bun, între doua echipe care, zic eu, îsi merita locurile pe care le ocupa în clasament. Este o victorie meritata a Vasluiului. Nu am putut sa folosim 70 la suta din efectiv, ceea ce a facut ca realizarile pe plan ofensiv sa nu prea existe", a afirmat tehnicianul.

FC Vaslui a învins, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formatia Dinamo Bucuresti, în etapa a 34-a, ultima a Ligii I, terminand sezonul pe ultima treapta a podiumului.

Onlinesport



Talnar: "Mi-am facut datoria la Dinamo"