Dinamo

Dinamo transfera 'elefanti'

Intinerirea echipei din Stefan cel Mare anuntata de conducerea lui Dinamo va intarzia sa apara. "Cainii rosii" vor continua sa mizeze pe jucatori trecuti de prima tinerete, denumiti in trecut "rebuturi" de catre Gica Popescu.
Liviu Ganea si Georgian Paun au fost numele pronuntate  cel mai des de sefii lui Dinamo cand a venit vorba despre perioada de transferuri. Nicolae Badea a anuntat ca acestia vor fi titulari din sezonul urmator, insa acest lucru este putin probabil sa se intample.

Pe posturile pe care cei doi le ocupa, "cainii" negociaza cu Ionel Danciulescu (33 de ani) si Catalin Munteanu (31 de ani). Cei doi au primit oferte din partea lui Dinamo, dar nu se grabesc sa accepte.

Danciulescu ar vrea sa joace in Primera DIvision cu Hercules din sezonul urmator, in timp ce Catalin Munteanu s-ar putea transfera in Grecia, deoarece oferta lui Dinamo este sub asteptari.

Un alt jucator aflat in atentia lui Dinamo este Iulian Tames (31 de ani) de la FC Arges, care ar putea veni la pachet cu antrenorul Ionut Badea de la Inter Curtea de Arges.

Onlinesport


Dinamo transfera 'elefanti'