Dinamo

Dinamo il vinde pe Marius Niculae

Conducatorii lui Dinamo sunt nemultumiti de evolutiile pe care Marius Niculae le-a avut in ultima timp si au luat decizia sa se desparta de el in vara. Conducerea lui Dinamo va analiza ofertele care vor veni pe adresa clubului, pretul de pornire fiind de aproximativ 800 de mii de euro.
"Sageata" traverseaza cel mai dificil moment de la revenirea in Stefan cel Mare si a intrat in dizgratia conducerii dinamoviste. Actionarii ii reproseaza evolutia din acest retur, in care a marcat un singur gol.

"Cea mai buna solutie pentru el si pentru club ar fi sa ne despartim in vara. Se simte ca nu mai are motivatie, a fost deranjat ca de multe ori a cazut la mijloc in diverse scandaluri, desi nu avea nici o implicare", sustin surse din Stefan cel Mare.

Sefii din 'Groapa' sunt de acord cu cedarea lui Marius Niculae, mai ales ca din vara vor reveni si Liviu Ganea si Georgian Paun, care au avut un sezon bun.

Atacantul care va implini peste cateva zile 30 de ani nu a mai simtit gustul golului de mai bine de doua luni. "Sageata" a marcat ultimul gol in Liga 1 pe 20 februarie, in prima etapa a returului, impotriva Universitatii Craiova.

In vara, Niculae a fost foarte aproape de un transfer in zona Golfului sau in Rusia, insa a refuzat ofertele primite deoarece a dorit sa ramana la Dinamo.

Onlinesport


Dinamo il vinde pe Marius Niculae