Dinamo

Lupu iese la atac: "Nasu' si finii sunt vinovati. Borcea ii face echipa lui Talnar"

Danut Lupu a gasit vinovatii pentru scandalurile interminabile de la Dinamo. Fostul mijlocas din Stefan cel Mare ii acuza pe Cristi Borcea si pe finii sai din echipa ca intretin scandalurile, in timp ce Florin Bratu este marginalizat. Lupu cere inlocuirea lui Talnar din vara, vazandu-l pe Andone solutia potrivita.
"E incredibil ce e acolo, dar asa se întâmpla când sunt mai multi actionari. Totul pleaca de la conducere si acolo niciodata nu va fi liniste. Nici plecarea jucatorilor nu e normal. Dar nici ce face conducerea nu e normal. Spune-mi si mie câte sanse i s-au dat lui Bratu?!

Au jucat ceilalti atacanti foarte bine si Bratu n-a avut loc?! Asta e mâna lui nasu` si a finilor! Pai, ce, Claudiu Niculescu si Marius Niculae de ce nu au trecut si ei pe la echipa a doua?! De ce doar Bratu, care vine dupa accidentarea aia si nu vor sa-l bage în echipa?!", a spus Danut Lupu pentru Ring.

Danut Lupu considera ca adevaratul antrenor al lui Dinamo este Cristi Borcea, iar din acest motiv isi doreste un antrenor mult mai autoritar din vara.

"Sa fim seriosi. Ca doar nu face Talnar echipa. Cristi se baga peste el la echipa. Borcea si finii lui sunt vinovati. Ei au dus echipa unde e acum. Eu cred ca ar trebui schimbat antrenorul, desi nu Talnar e vinovatul, el si-a facut treaba, e un antrenor bun. Parerea mea e ca trebuie adus un antrenor cu mâna de fier, care sa dea cu pumnul în masa. Andone e cel mai bun!", a mai spus Lupu.

Onlinesport


Lupu iese la atac: "Nasu' si finii sunt vinovati. Borcea ii face echipa lui Talnar"