Dinamo

Turcu anunta Apocalipsa la Dinamo

Vasile Turcu sustine ca sfarsitul lui Dinamo se apropie. Inca actionar in Stefan cel Mare, Turcu a anuntat ca si Cristi Borcea vrea sa renunte la functia pe care o detine, astfel ca destramarea este singurul drum pe care "cainii rosii" il pot urma.
"Va pleca si Cristi Borcea, dupa cum l-am simtit. Nu stiu cine va ramane, probabil ca sunt solutii. In cateva zile va pleca si el de la Dinamo. Dinamo se va destrama daca nu se va ajunge la un numitor comun. Raul trebuie taiat de la radacini", a spus Vasile Turcu la sportro.

De asemenea, Turcu a amenintat ca in perioada urmatoare va face dezvaluiri cutremuratoare despre cele intamplate in Stefan cel Mare, care l-ar incrimina pe Nicolae Badea. "Mai e putin si vom da toate cartile pe fata. E pacat sa nu facem acest lucru. Nu doar Turcu este vinovat", a tunat el.

Pana la sfarsitul campionatului, Turcu isi doreste ca echipa sa prinda un loc de Europa League si il indeamna pe Cristi Borcea sa ii ierte pe fugari.

"Cristi Borcea este singurul care poate sa rezolve problema cu lotul. Nu o rezolva el, nu o rezolva nimeni. Sunt convins ca o va rezolva si pe asta", a conchis Turcu.

Onlinesport


Turcu anunta Apocalipsa la Dinamo