Dinamo

Scapa Dinamo de clanul Becali?

Sefii lui Dinamo acuza ca in spatele scandalurilor din ultima vreme se afla familia Becali, care impresariaza aproape jumatate din jucatorii aflati sub comanda lui Cornel Talnar. Presati de suporteri, dinamovistii incearca sa ii determine pe jucatori sa renunte la contractul pe care il au cu firma Becali Sport, insa acestia nu sunt de acord cu aceasta varianta. Scandalul de la Dinamo este comentat si pe forum.
Cei care insista pentru aceasta varianta sunt presedintele Nicolae Badea si Florin Prunea. Daca Prunea se afla in conflict cu familia Becali de mult timp, Nicolae Badea a rupt orice legatura cu Victor si Giovani dupa dezertarea de la Cluj.

Acestia considera ca in spatele revoltei s-ar afla familia Becali. Pentru a preveni si alte incidente de acest fel, Badea si Prunea si-ar dori ca jucatorii sa renunte la procurile cu Becali Sport, insa acest lucru este greu de realizat.

Celalalt actionar, Cristi Borcea, nu pare deloc convins ca aceasta este calea pentru aducerea echipei pe linia de plutire. In conditiile in care clubul traverseaza grave probleme financiare, Borcea spera ca in vara sa vanda cativa jucatori prin intermediul fratilor Becali.

Becali Sport impresariaza 11 jucatori din Stefan cel Mare: Moti, Pulhac, Scarlatache, Niculae, Niculescu, Andrei Cristea, plus fugarii Margaritescu, Alexe, Zicu, Adrian Cristea si Bratu.

Dintre acestia, clubul din Stefan cel Mare si-ar dorisa se desparta de Cristi Pulhac, Marius Niculae, Claudiu Niculescu, Marius Alexe, Andrei Margaritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea si Florin Bratu, din transferul carora se incearca asigurarea bugetului pentru sezonul urmator.

Onlinesport


Scapa Dinamo de clanul Becali?