Dinamo

Dinamovistii, acuzati de blat la Bistrita

Suporterii lui Dinamo ii acuza pe jucatori ca au pierdut intentionat la Bistrita. Intr-un articol postat pe site-ul DinamoMania, fanii sustin ca infrangerea de la Bistrita a fost premeditata din dorinta de a scapa echipa lui Jean Padureanu de la retrogradare. Iata intreg articolul in care suporterii isi manifesta nemultumirea.
<
Meciul de la Bistrita a fost un fel de ... nici nu stiu cum sa ii spun. Dinamo a condus de 2 ori si avea potentialul de a castiga distantat, lejer si la pas. Insa pericolul retrogradarii lui Gloria era mai mare si mai "marketabil" asa ca niste asa zise greseli in aparare l-au rezolvat in favoarea ardelenilor, convenabil si pe deplin "justificabil", praful certurilor, oboselii fizice si mai ales, oaaa mai ales, psihice de la Cluj fiind perfect la indemana pentru a fi aruncat in ochii opiniei publice. Dar pentru cine mai stie cate ceva, sa-l vezi pe Munteanu cum respinge mingi in picioarele adversarilor, sau pe Scarlatache cum sare peste minge pentru ca aceasta sa ajunga la ... Vali Nastase sau un autogol patetic pentru ca gazdele noastre obosisera si nu prea puteau sa se apropie periculos de poarta, e cam prea de tot. Unde mai pui ca ocaziile lui Dinamo de a inscrie erau ratate majestuos, cea mai elocventa fiind cea a lui Kone care efectiv nu a vrut s-o bage in poarta. Niculescu a fost si el scos din teren nu cumva sa strice regia din dorinta lui, laudabila, de a demonstra ca Ulise nu este porecla cea mai cuvenita ! Una peste alta parodia la care au fost supusi cei care mai aveau chef de urmarit meciul a fost una completa.

Starea la care a ajuns Dinamo acum nu este rezultatul intamplarii sau conjuncturii defavorabile si vom avea timp sa ne ocupam de ea pe larg in viitoarele saptamani. Dar rugam insistent conducerea clubului sa nu ne ia de prosti ! Unii dintre noi urmaresc Dinamo meci de meci de aproape 30 de ani si nu putem fi pacaliti asa usor. Si de cate ori vom avea ocazia ne vom exprima liber parerea o vom face. Chiar asa nu se mai poate!>>

Sursa: Dinamo Mania


Dinamovistii, acuzati de blat la Bistrita