Dinamo

Zicu l-a convins pe Alexe sa fuga din cantonament

Plecarea lui Marius Alexe din cantonamentul lui Dinamo a mirat pe toata lumea. Jucatorul era apreciat, avea evolutii bune si era titular meci de meci, deci nu avea motive de nemultumire. Totusi, el a ales sa paraseasca Clujul, la indemnul bunului sau prieten Ianis Zicu.
In momentul in care rascoala din hotelul lui Dinamo era doar la stadiul de proiect, Alexe si Zicu se aflau in camera lor. Surse din cadrul clubului sustin ca Zicu a spus "da" fara sa stea pe ganduri in momentul in care ceilalti colegi i-au intrebat daca vor sa plece, in timp ce Alexe a fost pus pe ganduri.

Tanarul mijlocas a acceptat in cele din urma sa plece din cantonament, un rol decisiv avandu-l Ianis Zicu.

"Alexe nu a vrut sa plece initial, insa a fost convins pentru ca i s-a spus ca nu vor pleca doar cinci jucatori, ci aproape toata echipa. Lucrul acesta nu s-a mai intamplat, Alexe a fost dezamagit, dar i s-a spus ca daca s-ar razgandi si el dezamagirea lui Bratu ar fi si mai mare. Spre exemplu, Pulhac si Moti erau capii rascoalei din hotel, dar au preferat sa ramana la Cluj",  ne-a povestit o sursa din vestiarul lui DInamo.

Chiar daca sefii din Stefan cel Mare sustin ca cei cinci nu vor mai evolua pentru Dinamo, Marius Alexe se va bucura de un tratament preferential. Dinamovistii vor incerca sa il vanda in vara, iar daca acest lucru nu va fi posibil jucatorul va ramane.

"Au trecut sefii peste scandalul 'Maneaua', cred ca vor trece si peste acest incident", a incheiat sursa respectiva.

Onlinesport


Zicu l-a convins pe Alexe sa fuga din cantonament