Dinamo

Dinamovistii vor sa boicoteze meciul cu Bistrita. Cinci jucatori in greva

Atacantul lui Dinamo, Florin Bratu, a explicat, joi, motivele pentru care a vrut sa il ia la bataie pe Florin Prunea, dupa ce acesta i-a cerut sa il lase in pace pe Ousmane N'Doye. Apoi, Bratu a amenintat ca va organiza o conferinta de presa in care va oferi detalii incendiare din vestiarul lui Dinamo si a dezvaluit ca sase jucatori vor fugi de la Cluj in semn de protest. Trei jucatori au refuzat deja sa mearga la antrenamentul de joi, iar alti doi au intrat ulterior in greva.
"Conflictul cu Prunea? Se mai intampla, sunt si eu nervos in perioada asta...Au fost niste discutii cu Prunea si atata tot. (n.n. zambeste ironic). Nu e prima data cand ma duc la echipa a doua, am mai fost. Nu am jucat si imi trebuie meciuri in picioare", a spus Bratu pentru gsptv.

La sosirea in Bucuresti, declaratiile lui Bratu au luat o conotatie mult mai amenintatoare pentru sefii clubului din Stefan cel Mare.

"Le multumesc celor cinci-sase colegi care mi se vor alatura in aceasta seara, ii astept la Bucuresti, iar marti vom face o conferinta de presa alaturi de managerul nostru, Giovani Becali. Marti vom spune absolut tot despre aceasta situatie de la Dinamo", a tunat Bratu.

Rascoala de la Dinamo a inceput inca de joi seara. Ianis Zicu, Adrian Cristea si Andrei Margaritescu au refuzat sa se antreneze, preferand sa ramana la hotel.

Lor li s-au alaturat Marius Alexe si Gabriel Bostina, imediat dupa efectuarea antrenamentului de recuperare.

"Nu credeam ca o sa traiesc ziua in care la Dinamo o sa se intample lucruri de acest gen. Vom vedea daca vor mai fi alti jucatori care refuza sa se antreneze", a comentat Florin Prunea.

Florin Bratu va evolua si in aceasta etapa la echipa a doua a lui Dinamo, fiind trimis de urgenta de oficialii "cainilor rosii" la Bucuresti, dupa ce a vrut sa il bata pe Florin Prunea.

Atacantul dinamovist s-a enervat in momentul in care Florin Prunea i-a cerut sa nu isi mai dea cu parerea despre scandalurile create de Ousmane N'Doye.

Onlinesport


Dinamovistii vor sa boicoteze meciul cu Bistrita. Cinci jucatori in greva