Dinamo

Razboi in vestiarul lui Dinamo

Decizia titularizarii lui Ousmane N'Doye la Targu Jiu nu a fost privita cu ochi buni de ceilalti colegi. Acestia i-au intors definitiv spatele jucatorului senegalez, in semn de solidaritate cu Florin Bratu.
Dupa scandalul monstruos de la inceputul acestei saptamani, Cornel Talnar a luat o decizie bizara. El l-a titularizat pe N'Doye la Targu Jiu, in timp ce Bratu nu a fost inclus nici macar in lot.

Decizia lui Talnar i-a infuriat pe ceilalti colegi, satui de fitele jucatorului senegalez, care de fiecare data a beneficiat de un tratament preferential.

Pe teren, jucatorii i-au dat de mai multe ori lui N'Doye pase care sa-l puna in ipostaze dificile, iar de multe ori au existat schimburi dure de replici..

Gabi Torje i-a luat mingea din fata lui N'Doye la o lovitura libera si a fost nevoie de interventia lui Marius Niculae pentru a aplana spiritele, in timp ce senegalezul gesticula larg din maini, a lehamite.

Un alt jucator cu care N'Doye a avut un schimb dur de replici a fost Andrei Cristea, si de aceasta data africanul apeland la semnele de lehamite.

Onlinesport


Razboi in vestiarul lui Dinamo