Dinamo

Jucatorii lui Dinamo i-au dat cu flit lui Turcu

Vasile Turcu a ajuns oaia neagra de la Dinamo. Declaratiile dure la adresa lui Emilian Dolha i-au adus multi dusmani. Primul care i-a raspuns a fost Florin Prunea, iar ulterior Cristi Borcea i-a luat si el partea managerului sportiv in acest scandal. Jucatorii au avut si ei o pozitie, dandu-i cu flit actionarului care nu a investit nici un ban in acest an.
Dupa declaratiile josnice facute la adresa lui Emilian Dolha, Vasile Turcu si-a cerut, de ochii lumii, scuze. Pentru a se impaca si cu ceilalti jucatori, Vasile Turcu a invitat intreaga echipa la restaurantul sau.

Jucatorii nici nu au vrut sa auda de aceasta varianta, desi cu alte ocazii mergeau cu drag la restaurantul actionarului dinamovist.

Vasile Turcu si-a pierdut astfel sustinerea tuturor la Dinamo, fiind in conflict cu toata lumea, de la primul pana la ultimul om din club.

Constient de situatia in care se afla, Turcu isi doreste sa plece din Stefan cel Mare, insa conditioneaza acest lucru de plata unei datorii de 3 milioane de euro.

Onlinesport


Jucatorii lui Dinamo i-au dat cu flit lui Turcu