Dinamo

'Ingerul' Tamas, erou in Anglia

Gabi Tamas este alt om dupa transferul la West Bromwich Albion. S-a impus rapid in echipa lui Roberto Di Matteo si a devenit unul din idolii de pe The Hawthrons. Jucatorul roman a renuntat la obiecieurile din perioada Dinamo si este comparat de oficialii clubului cu un inger.
"West Bromwich Albion si-a gasit in sfarsit ingerul pazitor: Gabriel Tamas", s-a scris in programul ultimului meci disputat pe teren propriu de gruparea lui Di Matteo, in care i-au fost dedicate 5 pagini jucatorului roman.

Tamas a rasplatit laudele printr-un gol de un punct pe terenul celor de la Reading, primul de la transferul in Anglia. Dupa meci a refuzat sa mearga sa petreaca, sustinand ca are nevoie de odihna.

Chiar daca West Bromwich Albion are 9 puncte in fata lui Notthingam Forrest, Tamas sustine ca promovarea in prima liga din Anglia nu este inca rezolvata.

"Suntem sub presiune, trebuie sa castigam 12 puncte si abia apoi putem vorbi despre promovare. Nu stiu cu sa descriu golul meu, dar pot spune ca sunt fericit. Fericit pentru mine, fericit pentru echipa, fericit pentru suporteri. Ultimul gol al meu a fost la Dinamo, in Liga Europa. Imi place sa inscriu, dar preocuparea mea principala este sa nu luam gol", a spus Tamas. 
 
Onlinesport


'Ingerul' Tamas, erou in Anglia