Dinamo

Alexe dezminte ca ar fi ars tricoul primit la schimb de la Toja

Atacantul dinamovist Marius Alexe a dezmintit declaratiile managerului FC Steaua, Basarab Panduru, conform carora ar fi ars tricoul primit la schimb de la Juan Toja, spunând, pentru MEDIAFAX, ca nu e nimic adevarat.

"Nu stiu de unde i-a venit chestia asta, ca eu as fi ars tricoul. Nu e nimic adevarat. Am facut schimb cu Toja de tricouri dupa meci, dar nu e adevarat ca as fi ars tricoul, Doamne fereste", a declarat Alexe.

Managerul clubului FC Steaua, Basarab Panduru, a declarat, luni seara, într-o emisiune televizata, ca a auzit ca atacantul echipei Dinamo, Marius Alexe, a dat foc, în prezenta galeriei, tricoului primit la schimb de la mijlocasul stelist Juan Toja, dupa meciul dintre cele doua formatii. "Am auzit ca Toja a facut schimb de tricouri cu Alexe, la finalul meciului cu Dinamo. Dupa aceea, am înteles ca Alexe a mers cu tricoul la galerie si ca i-au dat foc sau ceva de genul asta. Daca s-a întâmplat asa, e ceva urât", a declarat Panduru.

Echipa Dinamo Bucuresti a învins, la 17 martie, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formatia Steaua Bucuresti, într-un meci din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

Mediafax



Alexe dezminte ca ar fi ars tricoul primit la schimb de la Toja