Dinamo

Dinamo pregateste indepartarea lui Cornel Dinu: "Mi s-a spus ca sunt cancerul echipei"

Conducerea lui Dinamo este nemultumita de ultimele declaratii facute de Cornel Dinu si incearca sa scape de cel care ocupa in acest moment rolul de director tehnic.
Sefii lui Dinamo sunt nemultumiti de criticile pe care Cornel Dinu le-a adus in ultima vreme la adresa jucatorilor, insa cireasa de pe tort a fost pusa in momentul in care "Procurorul" a dezvaluit tentativa de blat de la meciul cu Steaua.

Cristi Borcea si-ar fi dorit ca totul sa ramana secret, insa Dinu a dezvaluit si a dezbatut aceasta tema ore in sir, la televizor. "Borcea mi-a zis ca e o prostie. Era innebunit cand a aflat ca Dinu a spus tot", a declarat Gigi Becali.

Presedintele lui Dinamo i-a transmis in ultima vreme lui Dinu mesaje subtile. "Ar trebui sa fie mai aproape de echipa si sa vorbeasca mai putin", a fost sfatul lui Borcea, pe care Dinu nu l-a ascultat.

Intr-un cerc restrans, Borcea s-a confesat apropiatilor sai ca l-ar da imediat afara pe Dinu, insa se teme ca o eventuala demitere sa nu agraveze boala pe care "Procurorul" o are.

"Am ajuns cancerul lui Dinamo, asa mi s-a spus. Cand spui adevarul doare, dar eu am ajuns la o varsta la care nu pot sa mint", a mentionat Cornel Dinu.

Onlinesport


Dinamo pregateste indepartarea lui Cornel Dinu: "Mi s-a spus ca sunt cancerul echipei"