Dinamo

Talnar l-a infuriat pe Borcea. Va fi demis?

Cristi Borcea si-a pierdut rabdarea cu antrenorul Cornel Talnar, care ar putea fi demis in cazul in care va pierde derbiul cu Steaua de miercuri. Talnar a inceput sa il sfideze pe Borcea si nu mai asculta sugestiile presedintelui. Partida Dinamo - Steaua se comenteaza deja aici.  Sondaj: Va fi demis Talnar dupa meciul cu Steaua?
Cornel Talnar si-a schimbat atitudinea fata de Cristi Borcea. Daca in turul campionatului cei doi discutau frecvent despre echipa de start, uneori alcatuind-o impreuna, lucrurile s-au schimbat in ultimele saptamani.

"Tantarul" nu mai accepta sugestiile presedintelui dinamovist, precum nici pe cele ale lui Cornel Dinu, si a inceput sa faca faca totul asa cum crede ca este mai bine. "Este incapatanat, nu mai asculta de nimeni", povesteste o persoana din club.

Cristi Borcea s-a infuriat in momentul in care a vazut ca la meciul cu CFR Cluj, la care au asistat mai multi impresari, Ianis Zicu a fost tinut in tribune, in timp ce Adrian Cristea a ramas pe banca.

"Eu nu vad echipa cu Zicu in tribune si cu Adrian Cristea pe banca! Este incredibil ce s-a intamplat, dar nu sunt eu antrenor...", a rabufnit oficialul din Stefan cel Mare.

Talnar si-a pierdut sprijinul lui Cristi Borcea si ar putea fi demis daca pierde cu Steaua. In acest moment, Borcea cauta inlocuitor, insa nu are prea multe variante la dispozitie.

Onlinesport


Talnar l-a infuriat pe Borcea. Va fi demis?