Dinamo

Andrei Cristea promite razbunare contra Stelei

Atacantul lui DInamo, Andrei Cristea, spera ca jucatorii lui Cornel Talnar sa razbune ghinionul de la Cluj in meciul de miercuri contra Stelei.
"Suntem cu totii alaturi de Ema, chiar daca a luat acel gol. A plîns în vestiar, e sufletist si parca asta li se întampla numai baietilor buni. S-a compensat oarecum greseala lor de la golul meu, cu greseala noastra de la ultimul gol. Puteam sa luam 6 puncte din meciurile cu CFR si cu Steaua, dar acum trebuie sa dam totul miercuri.

Îmi doresc foarte mult o victorie cu Steaua. Si ei au facut egal cu CFR, vom vedea ce va fi. O victorie cu Steaua pentru mine ar însemna ceea ce ar fi însemnat si o victorie cu CFR. Normal ca mi-as dori sa înscriu, dar e important ca Dinamo sa învinga, mai avem sanse la titlu, suntem în grafic, campionatul se joaca", a spus Andrei Cristea.

CFR Cluj si Dinamo au terminat la egalitate, scor 2-2, in derbiul etapei cu numarul XXI din Liga I. Dinamovistii au deschis scorul prin Andrei Cristea, dar ardelenii au egalat prin autogolul lui Moti, in startul partii secunde.

Echipa lui Talnar a revenit imediat cu o super executie a lui Dolha,  insa Dolha si-a ingropat echipa pe final, la golul lui Culio.

In urma acestui rezultat, CFR Cluj revine pe primul loc, avand 39 de puncte, la fel ca si Steaua, in timp ce Dinamo urca pe locul 6, cu 35 de puncte, dar poate fi depasita de FC Vaslui.

Onlinesport


Andrei Cristea promite razbunare contra Stelei