Dinamo

Borcea ii plange de mila lui Mutu

Presedintele lui Dinamo, Cristi Borcea, a comentat despre problemele de dopaj in care este implicat Adrian Mutu, luandu-i partea atacantului roman.
"Este o drama care numai lui i se putea intampla. Oamenii din Romania nu au scos niciodata in evidenta ce a facut el bun. Toata lumea ar trebui sa fie alaturi de Adi pentru ca nu a luat o substanta care sa il ajute. Pe prospect scria ca este suta la suta natural.... Se pare ca va fi o suspendare de trei luni, dar mi-as dori sa nu fie deloc", a spus Cristi Borcea la gsptv.

Oficialul dinamovist a vorbit si despre victoria lui Dinamo din meciul amical cu Lask Linz, scor 2-0.

"Este important ca am obtinut o prima victorie in turneul de pregatire. Am folosit o parte a lotului care a jucat mai putin, dar trebuie sa ne facem pregatirea. Rezultatele sunt pe planul doi, insa sunt importante. In mod special mi-a placut reintrarea lui Bratu si pofta de joc a lui Zicu. Daminuta  este un jucator tanar, nu trebuie sa facem un mare tam-tam. Trebuie sa se pregatasca si sa lupte pentru un loc in echipa. De la Steaua au plecat amandoi fundasii centrali si Dayro Moreno, nu conteaza ca au venit fratii Karamian. In retur, vom merge in fiecare meci la victorie si speram sa luam un trofeu", a comentat Borcea.

Onlinesport


Borcea ii plange de mila lui Mutu