Dinamo

Rednic iese la atac: "Dinu e bolnav, sa-si dea demisia"

Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, i-a dat o replica dura lui Cornel Dinu, dupa ce acesta afirmase, cu o zi in urma, ca in mandatul "Puriului" au fost adusi doar pacalici la echipa.
"Domnul Dinu a spus toate astea pentru ca, in ultima vreme, a fost bolnav si nu stie ce s-a mai intamplat pe la echipa. Dansul a spus ca e si vina conducerii, care nu se sfatuieste cu el la transferuri... Da? Pun si eu o intrebare: ce face domnul Dinu la Dinamo, cu ce se ocupa? Pentru ce este platit, daca nu stie ce transferuri se fac la echipa? Sa-si dea demisia!", a spus Mircea Rednic pentru Click.

Mircea Rednic a continuat, spunand ca transferurile facute de actuala conducere tehnica au fost dezastruoase din punct de vedere financiar, in timp ce ale sale au fost profitabile.

"In perioada de glorie a cuplului Dinu-Talnar au venit la echipa urmatorii jucatori: Todorovski, de departe cel mai bun fundas dreapta care a jucat in Romania si care a costat 500.000 de euro, Pekarici, 700.000 de euro si Miranda, 1,2 milioane de euro. Cat e totalul? 2,4 milioane de euro. Mai e vreunul la Dinamo? Nu! Asa, de pe „Animal Planet" cum i-am luat, Dinamo a incasat 500.000 $ pe Ze Kalanga. Iar pe Radu Stefan au venit in club 6,7 milioane de euro...", a incheiat Rednic.

Onlinesport


Rednic iese la atac: "Dinu e bolnav, sa-si dea demisia"