Dinamo

N'Doye i-a speriat pe dinamovisti. S-a pierdut in padure

Problemele cu senegalezul Ousmane N'Doye au continuat si sambata. Dupa doua petreceri de pomina in cluburile bucurestene, N'Doye a continuat sa faca probleme chiar si in cantonamentul de la Poiana Brasov. Oficialii dinamovistilor l-au cautat cu disperare impreuna cu salvamontistii, insa acesta a ajuns singur la hotel.
Sambata dimineata, in jurul orei 8, Cornel Talnar si-a scos elevii la un prim antrenament fizic in stagiul de la Poiana Brasov, insa de la numaratoarea de la finsih a lipsit senegalezul Ousmane N'Doye, acesta pierzandu-se prin padure.

Preparatorul fizic si masorul au plecat prin statiune sa il caute pe N'Doye, insa fara succes. Din acest motiv, dinamovistii au apelat la salvamontisti.

Dupa o ora de cautari zadarnice, dinamovistii au marit numarul persoanelor care il cauta. Directorul sportiv Tica Danilescu s-a alaturat si el grupului care incearca sa dea de N'Doye.

Cautarile dinamovistilor au fost in van, dar pana la urma, N'Doye a gasit drumul catre hotel si "cainii rosii" au rasuflat usurati.

Onlinesport


N'Doye i-a speriat pe dinamovisti. S-a pierdut in padure