Dinamo

Andone se roaga de Borcea sa-l demita pe Talnar

Actualul antrenor al lui Dinamo, Cornel Talnar, sustine ca a primit asigurari din partea lui Cristi borcea ca nu va fi demis. De altfel, Borcea i-a spus lui Talnar ca Ioan Andone s-a propus in functia de antrenor.
"La inceput a fost vorba de o incertitudine. Cu toate astea, mi-am vazut de treaba si nu am intrat in polemici cu nimeni. Cristi Borcea a sters orice urma de nesiguranta in ceea ce ma priveste. M-a sunat, miercuri seara, din America, si mi-a explicat cum stau lucrurile. Mi-a zis asa: “Cornele, stai linistit si nu lua in seama tot ce se vehiculeaza. Tu esti antrenor principal pana in vara!", a spus Talnar pentru Libertatea.

Cel poreclit "Tantarul" a continuat, sustinand ca a aflat de la Cristi Borcea ca Ioan Andone este disperat sa-i ia locul.

"Mi-a spus ca, de fapt, conducerea nu a avut de gand sa-l aduca in aceasta iarna, dar Andone a sunat si a zis ca vrea sa revina la Dinamo. Sefii i-au raspuns ca a avut un tren acum patru luni, dar a refuzat, iar urmatorul va veni la vara", a continuat Talnar.

Totusi, oficialii dinamovisti pregatesc o varianta surpriza, prin numirea lui Ioan Andone manager general si pastarea lui Talnar in functia de antrenor.

Onlinesport


Andone se roaga de Borcea sa-l demita pe Talnar