Dinamo

N'Doye va fi dat afara de Dinamo

Ousmane N'Doye nu respecta nici o regula si a petrecut pana in zori si in acest week-end. Conducerea lui Dinamo a luat foc si anunta ca il va pune pe liber pe jucatorul senegalez.
Excentricul mijlocas a fost surprins duminica dimineata, la ora 5:18, iesind din clubul Twice alaturi de o bruneta. N'Doye s-a tinut de promisiune si a sfidat conducerea lui Dinamo, care i-a interzis sa mai iasa prin cluburi.

"Asa ceva nu se poate tolera la nesfarsit.Voi avea o pozitie transanta in Consiliul de administratie fata de aceste acte de indisciplina ale jucatorilor nostri. Eu cred ca exista doar o singura solutie: despartirea de ei. Degeaba ii amendam cu cate 5.000 de euro. Dinamo nu a ajuns sa-si deconteze prin amenzi imaginea sifonata creata de anumiti jucatori", a spus Vasile Turcu pentru Libertatea.

Cornel Talnar dorea sa il titularizeze pe N"Doye in meciul cu Astra Ploiesti, insa conducerea din Stefan cel Mare l-a scos din echipa de start.

Pentru N'Doye, viata de noapte din Capitala a devenit o obisnuinta, el fiind surprins in cluburi de cel putin trei ori pe saptamana.

Onlinesport


N'Doye va fi dat afara de Dinamo