Dinamo

'Printul' a cerut o vacanta de doua luni

Gest incredibil facut de Adrian Cristea! Mijlocasul lui Dinamo a cerut conducerii din Stefan cel Mare o vacanta de 2 (doua!) luni, deoarece sustine ca a obosit in acest start de sezon. Sefii lui Dinamo au ramas muti de uimire!
Adrian Cristea, unul dintre jucatorii cei mai criticati de suporteri, a considerat ca are nevoie de o pauza, astfel ca a profitat de o discutie cu sefii din Stefan cel Mare pentru a solicita sa plece in vacanta cu doua luni mai devreme si sa se intoarca in luna ianuarie, informeaza Ziarul National in editia de marti.

Actionarii nu i-au dat nici un raspuns, fiind uimiti de ipostaza surprinzatoare in care Adrian Cristea i-a pus.

"Adrian Cristea este un jucator bun, dar trebuie sa inteleaga ca trebuie sa alerge mai mult", a declarat presedintele executiv Cristi Borcea, la gsptv.

In aceasta vara, Adrian Cristea a reusit contraperformanta sa alerge doar 200 de metri intr-un meci amical din cantonamentul din Franta.

Gestul lui Adrian Cristea nu este o noutate in fotbalul mondial. In urma cu cateva zile, antrenorul lui VfL Wolfsburg, Armin Veh, i-a acordat o vacanta de cateva zile brazilianului Grafite, care nu mai traversa aceeasi forma din sezonul trecut.

FORUM: Apasati aici pentru a comenta gestul lui Adrian Cristea


Onlinesport



'Printul' a cerut o vacanta de doua luni