Dinamo

Giovani catre Tamas: "Cine te cumpara accidentat?"

Fostul agent FIFA Giovani Becali i-a reprosat pe un ton dur lui Gabriel Tamas faptul ca a jucat accidentat in meciul dintre Romania-Georgia. Pentru Tamas, acesta a fost ultimul meci din acest an.
Accidentarea suferita de Tamas in meciul cu Georgia l-a scos din minti pe Giovani Becali. Fostul impresar a dat buzna in vestiarul lui Dinamo joi, alaturi de Cristi Borcea, si l-a bagat in sedinta pe internationalul roman.

"De ce nu te-ai oprit cand ai simtit dureri? Cine te cumpara accidentat?", a urlat Giovani in vestiarul lui Dinamo, conform Evenimentul Zilei.

Varul lui Gigi Becali a recunscut cele intamplate in vestiar, dar a precizat ca totul s-a intamplat intre sase ochi, departe de vazul celorlalti jucatori.

"Am fost la club si i-am atras atentia lui Tamas sa nu mai forteze. Medicul si antrenorul nationalei l-au intrebat inainte de meci daca poate sa joace, iar el, ca repezitul, a zis ca poate! Cand am vorbit cu Gabi, Rednic iesise la antrenament cu ceilalti jucatori", a explicat Giovanni Becali.

Gabriel Tamas a fost imprumutat pentru un sezon de Auxerre la Dinamo, insa Giovani Becali l-a propus la Juventus Torino si se spera ca "Batrana Doamna" sa fie de acord cu acest transfer.

Onlinesport


Giovani catre Tamas: "Cine te cumpara accidentat?"