Dinamo

Giovanni Becali: "I-as face sa-mi pupe mana pe suporterii lui Dinamo"

Fostul presedinte al clubului Dinamo, Giovanni Becali, considera ca actionarii din Stefan cel Mare nu au curaj sa faca ordine intre suporteri, dupa incidentele din Olanda.
"Cand m-am luat eu de suporteri, am fost atacat de presa. Ei sunt incurajati de clubul Dinamo, li se dau bani, li se acorda facilitati... Sunt niste mercenari platiti de conducere sa strige pro sau contra unora. Norocul lor a fost ca nu i-am prins acum cativa ani la Saftica, cand au sarit gardul in cantonament. Atunci aveam la dispozitie trei masini de jandarmi si 80 de bodyguarzi si acela ar fi insemnat sfarsitul lor. A fost ordine desavarsita la Dinamo cat am fost eu presedinte acolo. Conducerea stie ce trebuie facut in asemenea situatii, dar problema este ca le lipseste curajul. Le e frica. Eu, in locul lor, as lua 30 de bodyguarzi si i-as face sa-mi pupe mina. Cred ca Dinamo risca suspendarea din cupele europen", a spus Giovanni Becali la gsptv.

Dupa ce suporterii lui Dinamo au vandalizat tribuna de la Nijmegen, actionarii, in frunte cu Cristi Borcea si Vasile Turcu, au afirmat ca se dezic de galerie si ca vor cere ca accesul fanilor la meciurile din deplasare sa fie interzis.

Onlinesport


Giovanni Becali: "I-as face sa-mi pupe mana pe suporterii lui Dinamo"