Dinamo

Rednic: "La pauza am riscat si am zis ori la bal, ori am soarta lui Andone"

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, s-a aratat nemultumit de unii fotbalisti dupa partida castigata impotriva Universitatii Craiova, scor 1-0.
"A meritat sa albesc, puteam sa albesc de tot in acest meci. O super victorie, bravo, jucatorii merita felicitarile mele pentru ca in 9 contra 10 am avut mai multe ocazii, am mers mult mai bine. Am fost obligat sa fac o schimbare cu accidentarea lui Tamas, care pare destul de serioasa, dar la pauza am riscat si am zis ori la bal, ori am soarta lui Andone. Omogenitatea ne-a lipsit in acest meci si s-au facut si foarte multe greseli la constructie. Important e insa ca am castigat, ma bucur foarte mult pentru aceasta victorie", a spus Rednic.

"Era normal sa fie un meci tensionat. A fost un joc fumos. Jucatorii noi au venit tarziu si sunt obligat sa-i folosesc. Unii nu au jucat asa cum am vrut eu. Nu inteleg de ce Cesar a primit rosu la acest meci. Prea usor s-au dat cartonasele rosii. Vreau sa-mi felicit echipa pentru felul cum a luptat. Am jucat cu o echipa bine organizata care pune probleme", a declarat Mircea Rednic.

Tehnicianul dinamovist crede ca fundasul Julio Cesar a primit prea usor cartonasul rosu si a apreciat ca eliminarea sa si a mijlocasului Adrian Ropotan a fost "o tactica buna" inaintea meciului pe care Dinamo il va disputa cu FC Vaslui. "Julio Cesar a fost cu mare usurinta eliminat, nu merita. Tamas e accidentat, Julio Cesar e suspendat, deci ne va fi foarte greu la Vaslui. Acum fac eu legatura cu domnul arbitru (n.r. - Mugurel Draganescu). Stau eu bine si ma gandesc cand eram la Vaslui... E un baiat de casa la Vaslui. Parerea mea e ca a fost o tactica buna. A pus presiune si cu mare usurinta i-a eliminat pe cei doi", a spus Rednic.

Eliminat la debutul in tricoul lui Dinamo, Julio Cesar sustine, pe buna dreptate, ca a fost trimis la cabine fara niciun motiv.

"Eu am incercat sa-l protejez pe Moti de Dina, care voia sa-l loveasca. Nu stiu de ce am fost eliminat fiindca eu nu am lovit pe nimeni.M-am simtiti foarte bine la primul meu meci la Dinamo si am incercat sa fac o partida cat mai buna", s-a aparat Julio Cesar.

Onlinesport


Rednic: "La pauza am riscat si am zis ori la bal, ori am soarta lui Andone"