Dinamo

Contra: "Julio Cesar va aduce cu siguranta un plus in jocul lui Dinamo"

Fostul jucator de la Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca noua achizitie a dinmovistilor, brazilianul Julio Cesar, este un fotbalist cu o experienta foarte mare, care va ajuta gruparea din Stefan cel Mare sa joace mai bine.
"Am jucat impotriva lui Julio Cesar pe care l-a luat Dinamo si e un jucator bun, cu o experienta foarte mare si, cu siguranta, va aduce un plus in jocul dinmovistilor. Cred ca va face un cuplu de fundasi centrali buni cu Moti, pentru ca se vor imbina tineretea cu experienta, iar apararea va avea de castigat", a declarat Cosmin Contra, care a adaugat ca spera ca Dinamo sa joace din ce in ce mai bine, mai ales pentru ca va evolua in cupele europene.

Fundasul brazilian Julio Cesar, care a semnat cu Dinamo un contract pe doua sezoane, a declarat, joi, la prezentarea oficiala, ca il cunoaste pe Cosmin Contra de pe vremea cand el ecolua la Real Madrid, iar romanul la Deportivo Alaves.

Contra a mai spus ca i-ar placea ca intr-o zi sa revina la Dinamo, dupa ce vicepresedintele CA al lui Dinamo a declarat joi ca ar vrea sa aduca la formatia din Stefan cel Mare jucatori precum fundasul de la Getafe sau Ciprian Marica.

Fundasul roman de la Getafe a vorbit si despre faptul ca selectionerul Victor Piturca l-ar putea folosi pe postul de mijlocas, odata cu convocarea la nationala a lui George Ogararu: "Pentru mine nu este nicio problema daca selectionerul m-ar pune la mijlocul terenului, joc unde vrea antrenorul. Oricum, eu am evoluat la Getafe vreo 10 meciuri mijlocas si nu s-a intamplat nimic".

Contra s-a referit si la partida Stelei impotriva echipei Galatasaray, scor 2-2, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: "Imi pare foarte bine ca Steaua a obtinut acest rezultat de egalitate in Turcia, cu toate ca ar fi putut sa se impuna. Mie mi-a placut cum au jucat stelistii, au obtinut un rezultat bun si sper sa se califice pentru a avea doua formatii romanesti in grupele Ligii Campionilor. Ar fi foarte bine ca aceste echipe sa adune cat mai multe puncte pentru Romania".

NewsIn


Contra: "Julio Cesar va aduce cu siguranta un plus in jocul lui Dinamo"