Dinamo

Marius Niculae, oficial la Dinamo

Conducerea FC Dinamo a inregistrat, vineri, la LPF, transferul atacantului Marius Niculae dupa ce in cursul dupa-amiezii a primit cartea verde din partea clubului scotian Inverness, jucatorul avand astfel drept de joc, duminica, in partida de pe teren propriu cu Gaz Metan Medias.
Telenovela Marius Niculae la Dinamo s-a incheiat. In sfarsit, scotienii de la Inverness s-au pus de acord cu sefii din Stefan cel Mare si atacantul poate fi legitimat in echipa lui Mircea Rednic.

"Inverness anunta in aceasta seara (n.r. joi) ca transferul lui Marius Niculae la Dinamo s-a finalizat. Transferul a fost cerut de Marius, care pe 19 iulie a informat conducerea echipei ca a negociat cu Dinamo si ca vrea sa se intoarca sa joace in Romania", spun scotienii.

Dinamo a platit inca de saptamana trecuta 500 de mii de euro pentru 'Sageata', dar scotienii au refuzat sa trimita cartea verde, spunand ca sunt probleme in actele de transfer. La aflarea vestii ca dinamovistii ii vor reclama la UEFA, scotienii au acceptat conditiile initiale.

"E bine ca s-au terminat aceste neintelegeri, ca am primit cartea verde si domnul Rednic ma poate folosi cand doreste. Ca orice atacant, imi doresc sa marchez cat mai multe goluri, dar pe de alta parte mi-as dori ca echipa sa castige", a declarat Marius Niculae.

Atacantul, impreuna cu Florin Bratu, Ionel Danciulescu si Bogdan Lobont, a prezentat, vineri, la unul dintre magazinele sponsorului tehnic, echipamentul pe care il vor purta fotbalistii "alb-rosii" in noua editie de campionat.



Onlinesport


Marius Niculae, oficial la Dinamo