Dinamo

Marius Niculae a semnat cu Dinamo

Internationalul roman Marius Niculae a discutat, joi, cu directorul general al clubului Dinamo, Cristi Borcea, posibilitatea revenirii in Liga 1 la echipa pregatita de Mircea Rednic, cele doua parti ajungand in cele din urma la un acord de transfer definitiv.
Jucatorul a semnat contractul pe 4 ani cu Dinamo in jurul orei 18:30, dupa ce in prealabil plecase de la intalnirea cu Cristi Borcea doar cu o intelegere verbala incheiata intre cele doua parti.

Marius Niculae va fi prezentat oficial, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, jucatorul de 27 de ani revenind in Stefan cel Mare dupa sapte ani petrecuti in strainatate. 'Sageata' a imbracat tricoul lui Dinamo intre 1996 si 2001, perioada in care a marcat 43 de goluri, dupa care a urmat transferul la Sporting Lisabona (2001-05), Standard Liege (2005-06), FSV Mainz si Inverness (2007-08).

"Sunt foarte multe echipe care ma doresc in acest moment, dar eu le-am spus scotienilor de la Inverness ca-mi doresc sa joc la o singura echipa si aceasta este Dinamo", a declarat Marius Niculae dupa intalnirea cu Cristi Borcea.

"Sunt emotionat. Mi-a fost dor de Dinamo, de vestiar, de toti «cainii» mei. Sunt pregatit sa fac performanta. Cand vad fularul alb-rosu nu pot sa mai spun decat Forza Dinamo", a spus Niculae.

Vineri, la ora 13.30, la Rin Grand Hotel, Marius Niculae va fi prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa.

Onlinesport


Marius Niculae a semnat cu Dinamo