Dinamo

Bratu: "Vreau Cupa si campionatul"

La plecare spre cantonamentul din Germania, atacantul dinamovist Florin Bratu a declarat ca isi doreste sa castige in viitorul sezon Cupa si campionatul cu gruparea antrenata de Mircea Rednic.
"Vreau sa ma pregatesc cat mai bine in acest turneu. Imi doresc sa castig campionatul si Cupa cu Dinamo. Vreau sa avem un parcurs cat mai lung in Cupa UEFA. Nu stiu ce schimbari va face Mircea Rednic in lot, dar eu ma voi pregati exemplar pentru a fi titular", a spus Florin Bratu.

Atacantul dinamovist a fost completat de Cristi Pulhac, care a afirmat ca se va pregati mai bine ca oricand. "In cantonamentul acesta imi doresc sa invingem toate echipele pe care le vom intalni. Ma voi pregati bine pentru a nu avea probleme", a spus si Pulhac.

Referitor la un transfer al lui Cosmin Moti la Lazio, Pulhac a dezvaluit ca visul fundasului central este sa evolueze in Italia. "Nu stiu daca va pleca, probabil, nu pot sa va spun eu. Dar cred ca daca va ajunge la Lazio isi va indeplini un vis. El isi doreste foarte mult sa evoluez in Italia", a precizat Pulhac.

Onlinesport


Bratu: "Vreau Cupa si campionatul"